Om os

hansogholger.dk

Hvem er vi?

To passioner blev til et koncept

Til daglig slår vi vores folder i hver vores IT virksomhed. I fritiden dyrker vi hver vores passion.

Hans er madnørd og amatørkok. Som søn af en slagter og en smørrebrødsjomfru, og lillebror til en kok, var det helt uundgåeligt, at Hans udviklede en interesse og passion for mad. Hans elsker at lære nye retter; forfine gamle opskrifter; aflure tricks og hemmeligheder fra de mange restauranter, der bliver besøgt i ind- og udland.

Holger brænder for vinens verden. Han elsker at studere vinkultur, vinfremstilling og sammensætning af mad og vin. I 2022 bestod Holger eksamen som Wine & Spirit Education Trust Level 3 – en sommelierudannelse med fokus på vinfremstilling, områder og klimaer, druesorter og vintyper.

Når Hans og Holger er sammen i fritiden, går der uendelige timer med at diskutere – og smage på – mad og vin, og udveksle erfaringer og anekdoter fra besøg på restauranter og vingårde gennem tiden. Derfor er hansogholger konceptet egentlig blot en forlængelse at de samtaler Hans og Holger har hver gang de ses.